Tietojen muuntaminen kun sovellus päivitetään aiemmista versioista versioon 9.0 tai uudempaan

Jos päivität Kaspersky Password Manager 9.0 -versioon tai uudempaan aiemmasta versiosta, verkkotilisi, sovellustilisi ja muistiinpanosi pysyvät muuttumattomina. Identiteettisi muutetaan kuitenkin pankkikortti-, osoite- ja muistiinpanomerkinnöiksi. Jos identiteetti sisältää pankkikortin, jolla ei ole numeroita, Kaspersky Password Manager täyttää sen nollilla. Kaspersky Password Manager tallentaa uusiin muistiinpanoihin identiteettikenttiä, jotka sisältävät muita kuin pankkikortti- tai osoitetietoja (esim. henkilökohtaiset tiedot, taloudelliset tiedot).

Kaspersky Password Manager ei ole versiosta 9.0 alkaen yhteensopiva sovelluksen aiempien versioiden kanssa.

Kaspersky Password Manager 9.0:ssa tai uudemmassa tietosi muunnetaan pysyvästi uuteen muotoon. Jos sinulla on samaan My Kaspersky -tiliin yhdistetyissä muissa laitteissa Kaspersky Password Managerin aiempi versio, sinun tulee päivittää sovellus versioon 9.0 tai uudempaan synkronoidaksesi tiedot laitteiden ja pilvitallennustilan välillä. Voit vaihtoehtoisesti luoda uuden My Kaspersky -tilin ja käyttää sitä sovelluksen aiemmissa versioissa.

Katso myös

Päivitä sovellus versioon 9.2 tai uudempaan